Bine ati venit pe site-ul oficial al primariei orasului Durlesti

Primaria orasului Durlesti

Localitatea Durlești, situată în partea de Nord-Vest a orașului Chișinău, este cea mai mare dintre suburbiile capitalei. Dinspe Buiucani Durleștiul s-a apropiat atît de mult de municipiul Chișinău, încît este despărțit de el doar de un drum, - strada Hotinului.
Cu statut de oraș, Durleștiul numără acum, conform contraversatului recensămînt efectuat recent (17600) locuitori. În anul 1989 avea circa 23000 locuitori. Chinurile tranzacției și sărăcia, lipsa locurilor de muncă și salariile mici – au determinat pe mulți să plece în străinătate la muncă. Acest fenomen este specific întregii Republicii Moldova. Sperăm că guvernanții noștri vor conștientiza real situația, redresînd-o într-un viitor apropiat.

afla mai mult despre orasul Durlesti...

Noutati

Suspendare trafic

Suspendare trafic

Suspendarea traficului rutier din str. Livezilor sector 1 și str. Livezilor  sector 2 din or. Durlești.

21.04.2022 mai departe

Înregistrarea refugiaților din or. Durlești

Înregistrarea refugiaților din localitate și eficientizarea procesului de SOLICITARE OBȚINERE a bunurilor din depozitul Ministerului Muncii și Protecției Sociale (produse alimentare, produse nealimentare/igienă și alte servicii).

25.03.2022 mai departe

Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

Cu privire la instituirea comisiei locale pentru desfășurarea concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”

14.03.2022 mai departe